Onze werkwijze

Met de beste professionals – in huis of daarbuiten – maken wij het plan en product dat het beste bij u past. Vanuit een visie, dat mensen mét elkaar komen tot het beste resultaat. Met oog voor de nieuwste ontwikkelingen, met een steeds groeiende kennis van marketing en vooral: met aandacht voor u!

Joke Ketel – Bureau Ketel

Joke Ketel is eigenaar van Bureau Ketel. Luistert met intensiteit naar de wensen van de klant. Is gedreven om het gewenste product te realiseren. Sterk en snel in visualiseren van beeld in combinatie met taal.
joke@bureauketel.nl

Dirk Parijs – Bureau ketel

Vormgever met passie voor communicatie, een creatieve en proactieve doener. Inmiddels al 10 jaar met bevlogenheid werkzaam bij Bureau Ketel.
dirk@bureauketel.nl

Michel van Rooij – Vaste partner

Waardecreatie voor zowel mijn opdrachtgever als de eindgebruiker is mijn vertrekpunt. Dit doe ik door marketing en sales met elkaar te verbinden. Mijn aanpak is pragmatisch en met oog voor heldere communicatiedoelstellingen.
mvanrooij@xpfocus.nl

Ans Broeders – Vaste partner

Ik verdeel mijn tijd tussen vormgeving en schilderen. Na 30 jaar ervaring met vormgeving – het toegepast bezig zijn – is nu ook de behoefte aan het vrije werk. De combinatie van toegepast met afwisselend vrij werken maakt dat ik nu sta waar ik zijn wil!
info@oacht.nl

Joke Ketel

Bureau Ketel en partners

v.l.n.r.: Joke, Michel, Dirk en Ans

E-mail : info@bureauketel.nl
Adres : Fransestraat 12
6524 JA Nijmegen
T (024) 360 30 77