Bureau Ketel maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Hier kun je onze privacy statement lezen voor meer informatie.
Akkoord
Niet akkoord

Theater De Molen

16 mei 2019

Theater de Molen in Beuningen programmeert verrassende voorstellingen voor jong en oud, waaronder cabaret, muziek, film en diverse familievoorstellingen. 

Maatschappelijk Kompas

15 mei 2019

In opdracht van Rabobank heeft Bureau Ketel een campagne vormgegeven die de maatschappelijke impact van Rabobank Rijk van Nijmegen opnieuw onder de aandacht brengt van haar medewerkers en klanten.

A Story to Tell

22 maart 2019

In opdracht van Hoogenboom Mode heeft Bureau Ketel een communicatieplan gemaakt waarin een nieuwe campagne A Story to Tell is gepresenteerd. 

Lekker (k)eten

22 maart 2019

In opdracht van Diverzio ontwikkelde het Labteam Voeding van RvN@ het conceptspel 'Wat (W)eet jij?'. Bureau Ketel en DPN Rikken Print werkten het spel uit. Het spel heeft als doel kinderen uit groep 5 t/m 8 spelenderwijs kennis te laten maken met voeding. 

Wilt u bijvoorbeeld een pakkende advertentie of een folder die het ‘wauw-effect’ oplevert? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag hoe we uw communicatie nog sprankelender kunnen maken.

Laat u inspireren! Vraag onze folder aan!

Communicatie is herkenning en beleving. Weten wat uw doelgroep belangrijk vindt en dit aansprekend vertalen; dat is waar wij goed in zijn. Wilt u zich laten inspireren? Vraag dan onze folder aan.

Bureau Ketel

Wilt u graag een keer een afspraak met ons maken of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Joke Ketel of stuur een mailtje naar info@bureauketel.nl

FRANSESTRAAT 12
6524 JA NIJMEGEN
T (024) 360 30 77