Uitgelicht | Eerstelijnsvervolgopleidingen

Eerstelijns vervolgopeidingen

De afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van Radboudumc verzorgt medische vervolgopleidingen tot huisarts (VOHA), specialist ouderengeneeskunde (VOSON), verslavingsarts (NOVA) en bedrijfs- en verzekeringsarts (SGBO).

Werving en ondersteuning

Voor alle medische vervolgopleidingen verzorgen wij communicatiemiddelen uiteenlopend van wervende folders en advertenties tot aan ondersteunende en informatieve digitale documenten. Hiervoor werken we binnen de huisstijlrichtlijnen van Radboudumc.

Vervolgopleiding tot bedrijfs- en verzekeringsarts

SGBO heeft een eigen identiteit gekregen binnen de corporate communicatie van Radboudumc. Met de esculaap als vast element en een rode punt om de kwaliteit van de opleiding te accentueren.

Groeiende vraag

Steeds meer mensen melden zich met verslavingsproblematiek, maar tegelijkertijd is er in Nederland een tekort aan verslavingsartsen. Er moeten dus meer artsen worden opgeleid. 
Bij het Radboudumc is de enige opleiding tot verslavingsarts ondergebracht. 

Naamsbekendheid

De Opleiding tot verslavingsarts heet voortaan NOVA. De nieuwe naam is opvallend gelanceerd middels een bijzondere kaart en een emailing.

Jubileumvignet vervolgopleiding Specialist Ouderengeneeskunde (VOSON).

Specialist ouderengeneeskunde: iets voor jou?

Aan de hand van 5 vragen kun basisartsen checken of deze specialisatie bij hun past. Het is veelzijdiger en uitdagender dan de meesten denken. Je moet protocollen loslaten en op zoek gaan naar creatieve oplossingen om de patiënt een zo gezond, zelfstandig en waardig mogelijk leven te laten leiden. Als specialist ouderengeneeskunde sta je letterlijk 'midden in het leven'.

Voorblad ondersteunend digitaal document Indivdualisering Huisartsopleiding.