Start pilot: april 2018. Status: wordt vanaf september 2019 verder ontwikkeld.

Lekker (k)eten

Ketenspel Labteam Voeding RvN@

In opdracht van Diverzio ontwikkelde het Labteam Voeding van RvN@ het conceptspel 'Wat (W)eet jij?'. Bureau Ketel en DPN Rikken Print werkten het spel uit. Het spel heeft als doel kinderen uit groep 5 t/m 8 spelenderwijs kennis te laten maken met voeding. Een pilotversie is inmiddels op enkele scholen getest en zal later dit jaar nog verder worden doorontwikkeld.

Met het spel 'Lekker (k)eten' leren kinderen een verband te leggen tussen bijvoorbeeld: kip – ei – omelet, maar ook: kip – kipfilet– kipnuggets. Op de spelborden kunnen de kinderen een keten maken door 3 plaatjes die bij elkaar horen in de goede volgorde te leggen. Zo kunnen ze ketens maken van onder andere vlees-, groente-, zuivel- en graanproducten. Op het spelbord: 'Hoe heet dit gerecht, en wat zit erin?' kunnen kinderen hun eigen combinaties van ingrediënten maken.

Het spel bestaat uit 2 doosjes met memo-kaartjes, spelborden en een handleiding

Spelbord "Maak een keten'.

Wilt u bijvoorbeeld een pakkende advertentie of een folder die het ‘wauw-effect’ oplevert? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag hoe we uw communicatie nog sprankelender kunnen maken.

Laat u inspireren! Vraag onze folder aan!

Communicatie is herkenning en beleving. Weten wat uw doelgroep belangrijk vindt en dit aansprekend vertalen; dat is waar wij goed in zijn. Wilt u zich laten inspireren? Vraag dan onze folder aan.

Bureau Ketel

Wilt u graag een keer een afspraak met ons maken of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Joke Ketel of stuur een mailtje naar info@bureauketel.nl

FRANSESTRAAT 12
6524 JA NIJMEGEN
T (024) 360 30 77