Uitbreiding van bestaande campagne, startdatum medio april 2019 

Betrokken, wensen, dromen. Doe je mee?
Samen maken we het verschil!

In opdracht van Rabobank heeft Bureau Ketel een campagne vormgegeven die de maatschappelijke impact van Rabobank Rijk van Nijmegen opnieuw onder de aandacht brengt van haar medewerkers en klanten.

Met 19 verschillende projecten gericht op ‘zelfredzaamheid, lokale leefomgeving, ondernemerschap en voeding’ helpt Rabobank bedrijven en particulieren verder binnen het Rijk van Nijmegen. Om deze projecten de aandacht te geven die ze verdienen, werd de vraag bij ons neergelegd om 19 projectkaarten te schrijven en vorm te geven. We zijn op zoek gegaan naar een zakelijke maar frisse mix van tekst en beeld…En met succes! 

Kaartenmolen bij de entree in het hoofdkantoor van de Rabobank in Nijmegen

Met 19 projectkaarten, 5 kaartenmolens met hoofdbord, 4 baliemolens, 4 tafelcirkels, 3 algemene kaarten, 1 medewerkerskaart, 1 envelop, 1 vloersticker en 1 vloercirkel kan niemand de Maatschappelijke Impact van de Rabobank in de kantoren nog missen!

'Onze klant is jouw kompas', draaischijf voor medewerkers.

Wilt u bijvoorbeeld een pakkende advertentie of een folder die het ‘wauw-effect’ oplevert? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag hoe we uw communicatie nog sprankelender kunnen maken.

Laat u inspireren! Vraag onze folder aan!

Communicatie is herkenning en beleving. Weten wat uw doelgroep belangrijk vindt en dit aansprekend vertalen; dat is waar wij goed in zijn. Wilt u zich laten inspireren? Vraag dan onze folder aan.

Bureau Ketel

Wilt u graag een keer een afspraak met ons maken of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Joke Ketel of stuur een mailtje naar info@bureauketel.nl

FRANSESTRAAT 12
6524 JA NIJMEGEN
T (024) 360 30 77