Realisatie gevel, entree en bewegwijzering: juni – augustus 2019.  

Theater De Molen

Zichtbaarheid filmhuis en theater

Theater de Molen in Beuningen programmeert verrassende voorstellingen voor jong en oud, waaronder cabaret, muziek, film en diverse familievoorstellingen. 

Het theater is gehuisvest in het Molenhuis en is onderdeel van Stichting Perspectief. Er zijn ruim 35 vrijwilligers actief voor o.a. de techniek, de kaartverkoop, horeca, ontvangst van bezoekers en artiesten en administratie. Het theater wil zijn zichtbaarheid vergroten en heeft Bureau Ketel gevraagd een ontwerp te maken voor de gevel, de entree en de bewegwijzering. Inmiddels is het cortenstalen hoekbord bevestigd. 

Zijgevel van het Molenhuis aan de straatzijde.

Detail cortenstalen hoekbord met lichtbak.

Theaterflyer voorjaarsprogramma.

Wilt u bijvoorbeeld een pakkende advertentie of een folder die het ‘wauw-effect’ oplevert? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag hoe we uw communicatie nog sprankelender kunnen maken.

Laat u inspireren! Vraag onze folder aan!

Communicatie is herkenning en beleving. Weten wat uw doelgroep belangrijk vindt en dit aansprekend vertalen; dat is waar wij goed in zijn. Wilt u zich laten inspireren? Vraag dan onze folder aan.

Bureau Ketel

Wilt u graag een keer een afspraak met ons maken of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Joke Ketel of stuur een mailtje naar info@bureauketel.nl

FRANSESTRAAT 12
6524 JA NIJMEGEN
T (024) 360 30 77