Work in progress

We zijn druk bezig met het inrichten van onze nieuwe website. Een aantal onderdelen zijn al zichtbaar. Binnenkort vindt u hier een compleet overzicht van projecten én opdrachtgevers waar we trots op zijn. 

Inventarisatie

Wij luisteren. In een communicatiescan brengen wij samen met u uw wensen, uw ambities, uw doelen en uw doelgroep in kaart.

Creatie

Wij transformeren en creëren. Onze ontwerpschetsen brengen wat u wilt samen met wat wij kunnen. Vaak verrassend, want ook daar ligt onze professionaliteit.

Realisatie

Wij maken waar. Met u maken we afspraken over de productie en de planning. Wij ontzorgen en begeleiden het gehele productieproces. Onze afspraken komen we altijd na.

Evaluatie

Wij zijn nooit klaar. Met u kijken we terug. Verliep het proces naar tevredenheid? Zijn de doelen bereikt? Hebben wij u perspectief geboden voor uw verdere stappen?

Wilt u bijvoorbeeld een pakkende advertentie of een folder die het ‘wauw-effect’ oplevert? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag hoe we uw communicatie nog sprankelender kunnen maken.

Laat u inspireren! Vraag onze folder aan!

Communicatie is herkenning en beleving. Weten wat uw doelgroep belangrijk vindt en dit aansprekend vertalen; dat is waar wij goed in zijn. Wilt u zich laten inspireren? Vraag dan onze folder aan.

Bureau Ketel

Wilt u graag een keer een afspraak met ons maken of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Joke Ketel of stuur een mailtje naar info@bureauketel.nl

FRANSESTRAAT 12
6524 JA NIJMEGEN
T (024) 360 30 77